Home » Boten » Nieuwe boten » Talamex Highline rubberboten

Talamex Highline rubberboten

Talamex Highline opblaasbare boten zijn vervaardigd van Duitse Valmex ™ PVC doek, de beste kwaliteit beschikbaar.

De Talamex Highline boten zijn zeer royaal uitgerust met functies, kwalitatief zijn er geen compromissen, alleen het beste wordt gebruikt!

In het standaard pakket van de Talamex Highline opblaasbare boten is o.a.: reparatie kit, aluminium stoel, telescopische peddels, RVS sleep-ogen, RVS hijs-ogen, ankerlijn, tankriem met vloer-beschermingsplaat, extra bescherming onder de tubes en een overdruk ventiel.

Er zijn 4 soorten boten (afhankelijk van het type bodem: X-Light, airfloor, aluminium vloer en de ‘Speed’-modellen) en afmetingen variëren van 1,95 meter tot 4 meter.

Talamex Highline boten hebben een garantie van 3 jaar.
Onder andere voorzien van;

1. Luxe schuurlijst
2. Zachte handgrepen voor comfortabele grip
3. RVS handvat en hijs-oog op de boeg
4. Luxe telescopische roeiriemen
5. Dubbele laag doek onder de tubes
6. Goed ontworpen zeeg
7. Aluminium stoel
8. One-touch Bravo ventielen
9. Overdruk ventiel
10. Hoge kwaliteit Duits Valmex ™ doek
11. Scopegra handgrepen
12. Antislip patch op de lucht vloeren
13. Luxe roeidollen
14. Zachte handgrepen in tubes voor extra houvast
15. Tankstrap
16. Luxe drainplug
17. Gelamineerde spiegel
18. RVS hijsgaten in de spiegel
19. Speedflap
20. Anti sprayflap
21. Handgrepen in de tube voor gemakkelijker vervoer
22. Thermo gelaste naden
23. Solide eind conen

De verschillende modellen zijn;

XLight HXL 195 230 250 275

De ideale tenderboot
De Talamex Highline Xlight boten zijn ontwikkeld voor gemakkelijk transport en een compacte opslag . Ondanks het geringe gewicht zijn de boten dankzij de grote diameter tube van 41cm in combinatie met een hogedrukvloer met opblaasbare kiel zeer stabiel en hebben ze uitstekende vaareigenschappen. Alle modellen zijn onder andere uitgerust met een overdruk ventiel, harde eindcones en geavanceerde telescopische paddels.

AirDeck HLA 230 250 300 350

De allrounder 
De Talamex Highline AirDeck boten zijn ontwikkeld voor allround gebruik. Dankzij de hogedruk luchtvloer met opblaasbare kiel waardoor een v-bodem wordt gecreëerd hebben de boten uit de HLA serie zeer goede vaareigenschappen . Bovendien verhoogt de luchtbodem het zitcomfort en gaat het opbouwen van de boot zeer gemakkelijk. De HLA boten zijn zeer rijk uitgerust met onder andere een extra laag doek aan de onderzijde van de drijvers, een overdruk ventiel, anti slip patches op de vloer, RVS hijs en sleep ogen, geavanceerde telescopische paddels en nog veel meer. De HLA boot is zeer geschikt als bijboot of als vakantie boot.

AluDeck HLX 250 300

Robuuste zekerheid
De Talamex Highline AluDeck boot combineert robuuste stijfheid met het gemak van compactheid. Dankzij de onderhoudsarme aluminium vloerplaten in combinatie met de grote doorsnee drijvers heeft u maximale stabiliteit. De HLX boten zijn zeer rijk uitgerust met onder andere een extra laag doek aan de onderzijde van de drijvers, een overdruk ventiel, rvs hijs en sleep ogen, geavanceerde telescopische paddels en nog veel meer. De HLX boot is zeer geschikt voor in de davits maar ook voor de visser of als gezinsboot.

AirSpeed & AluSpeed HTR 350 400

Precieze snelheid
De Highline speedmodellen zijn gemaakt voor snelheid. Dankzij de extra speedtubes, welke de boot verder uit het water haalt, presteert deze boot zoals geen andere opblaasboot doet. Snel in plané en een “grip” welke zijn weerga niet kent. Een rustig stukje varen of waterskiën, het kan allemaal met deze boot. De ideale gezins- vakantie boot